EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer
EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer
EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer
EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer Thermische PrinterModel: M265A ZWART  - REFURBISHED Bonbreedte: 80mmInclusief: Auto-Cutter Aansluitingen:  USB 2.0 Micro-AB, Ethernet-interface
€ 159,00 *
Price per stuk
Quantity: 
Order
 

EPSON TM-T88V-i Intelligent Bon Printer

Thermische Printer
Model: M265A
Conditie:  Occasion
Kleur: Zwart
Aansluitingen: USB-A, USB-B, Ethernet en RJ-11 Kassalade
Bonbreedte: 58mm of 80mm
Inclusief: Auto-Cutter

Including Power supply unit

 

De Epson TM-T88V-i levert gebruikers een eenvoudige en elegante afdrukoplossing, zonder drivers. De printer is ideaal voor gebruik met tablet-pc's en mobiele telefoons. Hij is eenvoudig in het gebruik en onderhoud en biedt de mogelijkheid om vanaf ieder gewenst apparaat met een HTML 5-compatibele webbrowser af te drukken. Daarnaast beschikt de TM-T88V-i over de mogelijkheid om grijswaarden af te drukken, zodat logo's en afbeeldingen aan kwitanties kunnen worden toegevoegd.

 

Gebruiksgemak
Met de Epson TM-T88V-i kunt u uw kwitanties voor het gemak rechtstreeks vanaf tablet-pc's en andere mobiele apparaten afdrukken, zonder tussenkomst van drivers. Een LAN verbinding is alles wat u nodig hebt. De TM-T88V-i kan zelfs afdrukken vanaf ieder apparaat waarop een bekende webbrowser draait.

Intelligente functionaliteit
Met behulp van de unieke ingebouwde intelligentie van ePOS-Print ontvangt de TM-T88V-i niet alleen XML-opdrachten uit webtoepassingen, maar kan ook nog eens rechtstreeks communiceren met browsers die HTML 5 ondersteunen, zoals Safari®, Chrome™, Internet Explorer® en de standaard Android-browser. Daarom is de TM-T88V-i ideaal voor restaurants, hotels en bars die bestellingen op tablet-pc's of mobiele telefoons verwerken. Gebruikers kunnen ook tussen toepassingen wisselen zonder nieuwe printerinstellingen te hoeven kiezen en de printer vanaf hun mobiele apparaat configureren.

Aangesloten apparaten aansturen
Aangezien ePOS-Print herkenning biedt van alle belangrijke ESC/POS-functies die als XML-opdracht worden verstuurd, bedient de TM-T88V-i kassaladen, maar ook extra printers die bedraad of draadloos met een UIB-interface zijn aangesloten, zoals keukenprinters die bestellingen verwerken.

Betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk
De TM-T88V-i is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een stabiel systeem dat kostenefficiënt kan worden geïmplementeerd en onderhouden. Zonder drivers en zonder noodzaak voor permanente aansluiting op een pc of server, is onderhoud of het oplossen van problemen heel eenvoudig. Bovendien betekent minder apparatuur ook minder stroomverbruik, minder nota's en minder impact op het milieu.

Afdrukken in grijswaarden
De TM-T88V-i biedt ook de mogelijkheid om in grijswaarden af te drukken. Gebruikers kunnen dus logo's en afbeeldingen aan hun afdrukken toevoegen, voor extra marketingmogelijkheden op kwitanties en ander materiaal waarmee klanten in contact komen.